Najnovšie recenzie zo sekcie Predsádky a redukcie
Nevyhnutnosť pre použitie starších EF objektívov ku novým R fotoaparátom od Canon-u. Nie je čo hodnotiť. Funguje ako má.
- Na mojom staršom fotoaparáte Panasonic Lumix s pevným objektívom lepšie makrofotografie ako iba s nástavcom a makrošošovkami.
Zatiaľ to najlepšie pre fotografovanie makra, čo mi sedí na môj starší fotoaparát Panasonic Lumix s pevným objektívom. Lepšie makro ako doteraz bez investície do nového fotoaparátu. Adaptér sedí bez problémov priamo na fotoaparát a aj na predtým dokúpený tubus pre makrošošovky. Lepšie sa zaostruje, v porovnaní s použitím iba jednoduchých makrošošoviek vyzerajú fotografie s týmto zväčšením kvalitnejšie.
Praktickejší ako pôvodná adaptér, funguje bez problémov po nainštalovaní firmvéru jednoducho dostupného na stránke Nikon
Dostatočne robustné a kvalitné spracovanie.
- Control Ring na nastavenie roznych parametrov...
Robí čo má, na nasadených EF objektívoch funguje AF bezproblémovo.
Môžem vôbec používať svoje objektívy. Veľmi sa teším. Samozrejme by som odporúčal a pri osobných rozhovoroch aj odporúčam a adaptérom sa chválim. Ďakujem.
Kvalita.
v pohode...
- S novým 72mm objektívom môžete využívať prechodové filtre Cokin P
- Je možné použiť objektívy zo zrkadloviek
- Krásne makro snimky
Moje ocakavanie to splnilo čo som od výrobku očakával. Vrelo odporúčam kto si chce urobiť radosť krásnymi makro fotografiami
- umelá hmota, ale to som pri kúpe vedel
- umelá hmota - rýchlejšia možnosť opotrebenia
Je to tak jednoduchá redukcia, že niet čo mimoriadne hodnotiť. Buď to vyhovuje, - čo je aj pravda - alebo nie.
- Lacný, ale pomerne kvalitný
- Dá sa aretovať, imbusák je priložený
- Funguje bez závad
- veľmi dobrá kvalita
- Keďže obchod nebol schopný dodať v rozumnom termíne, objednal som to v inom, odkial som to dostal do 48 hodin.
Zobrazujem 61 - 80 zo 175 recenzií « Predchádzajúci 1...2 3 [ 4 ] 5 6...9 Ďalšie »